Πως μπορούμε να καταπολεμήσουμε το κρυολόγημα;

Posted by nikos 17/03/2017 0 Comment(s) Νέα,

Με Βασιλικό πολτό. 

Ο βασιλικός πολτός, θωρακίζει την υγεία μας, όχι μόνο από το κρυολόγημα, αλλά και από πολλές άλλες ασθένειες. Έχει μεγάλη και ιδιαίτερα υψηλή θρεπτική αξία και είναι ένα προϊόν 100% φυσικό, αφού παράγεται από τις μέλισσες και αποτελεί την τροφή που προορίζεται για τη βασίλισσα των μελισσών. Προσφέρει ενέργεια, προστασία του οργανισμού – ιδιαίτερα στο ανοσοποιητικό σύστημα και, είναι πλούσιο σε βιταμίνες.

 
Με Πρόπολη

Η άλλη ευεργετική ουσία είναι η περίφημη πρόπολη. Είναι μία εξίσου 100% φυσική ουσία  που παράγεται εξίσου από τις μέλισσες, συλλέγοντας ρητίνες από τα φυτά. Σήμερα κυκλοφορούν πολλά και ποιοτικά προϊόντα με βάση την πρόπολη που αποτελούν πολύτιμο βοήθημα για τον οργανισμό.

 

Με Βιταμίνη Β6

Κάθε οργανισμός που χαρακτηρίζεται από έλλειψη σε βιταμίνη Β6,  μπορεί να έχει αρνητικές και μακροχρόνιες συνέπειες, όπως φλεγμονές. Η βιταμίνη Β6 παίζει σπουδαίο ρόλο στη θωράκιση του οργανισμού και εμπλέκεται ενεργά στη διαδικασία μεταβολισμού των πρωτεϊνών. Ένας υγιής οργανισμός, χρειάζεται απαραίτητα τις σωστές αναλογίες σε βιταμίνη Β6.   Σήμερα κυκλοφορούν στο εμπόριο αρκετά προϊόντα, τα οποία μας εφοδιάζουν καθημερινά με την απαραίτητη δοσολογία της συγκεκριμένης βιταμίνης, αλλά εξίσου και με όλες τις άλλες βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός μας.