Τρόποι πληρωμής

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ 

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας με την πιστωτική σας κάρτα. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται μέσω της πλατφόρμας της ALPHA BANK, γνωστής ως DELTAPAY με συνέπεια να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος στη συναλλαγή σας. Οι προδιαγραφές ασφαλείας που χρησιμοποιεί η ALPHA BANK είναι οι πιο σύγχρονες  (κρυπτογράφηση 256 bit -τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα- πιστοποιημένη από την GEOTRUST Inc.). Το www.pharm7.gr σε καμμία περίπτωση δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Για την διεκπεραίωση των συναλλαγών που γίνονται με ηλεκτρονικό τρόπο χρησιμοποιούμε και την πλατφόρμα Paypal. Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες που αφορούν στη λειτουργία της πλατφόρμας Paypal και πατήστε στο link στο τέλος της σελίδας για να μεταφερθείτε στη σελίδα του paypal.

Η PayPal είναι ένας παγκόσμια αποδεκτός τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών. Είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία Πιστωτικών ή Χρεωστικών Καρτών ή Τραπεζικών Λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών. Λειτουργεί όπως ένας Τραπεζικός Λογαριασμός.Μπορείτε να στείλετε χρήματα, να λάβετε χρήματα στον Τραπεζικό σας Λογαριασμό και φυσικά να κάνετε αγορές.

Για αγορές αγαθών ή/και υπηρεσιών:

Χρησιμοποιώντας την PayPal μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας απευθείας την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα χωρίς να φοβάστε τίποτα. Με την PayPal κάνετε τις αγορές σας χωρίς να αποκαλύπτετε τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, τον αριθμό του Τραπεζικού σας Λογαριασμού ή άλλες οικονομικές σας πληροφορίες. Η PayPal είναι αποδεκτή από εκατοντάδες χιλιάδες εμπόρους σε όλο τον κόσμο και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια χρήστες που κάνουν με ασφάλεια τις συναλλαγές τους καθημερινά.

Ασφάλεια συναλλαγών και προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών:

Χρησιμοποιώντας state-of-the-art κρυπτογράφηση, με την Pay Pal, τα στοιχεία σας δεν είναι διαθέσιμα σε άλλους. Χρησιμοποιώντας CVV2 ελέγχους, με την PayPal, ματαιώνεται η κλοπή ταυτότητας.

Για να μάθετε περισσότερα κάντε κλικ εδώ.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή του ποσού της παραγγελίας κατά την παραλαβή της από εσάς.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Εξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς Τραπεζών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο sales@pharm7.gr ή με fax στο 2735091390 και εμείς θα σας αποστείλλουμε την παραγγελία σας.

ΕΘΝΙΚΗ
GR 43 0110 4180 0000 4184 0046 639

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR 59 0171 3410 0063 4102 0011 967

ALPHA BANK
GR 95 0140 5200 5200 0210 1325 439

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις λάβουμε την πληρωμή σας.

Για να επιλέξετε τρόπο πληρωμής, αφού συλλέξετε στο καλάθι αγορών σας τα προϊόντα που επιθυμείτε, πατήστε την επιλογή "Καλάθι αγορών" και επιλέξτε "Ταμείο" για να προχωρήσετε με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Αφού σας ζητηθούν κάποια απαραίτητα στοιχεία θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής που θέλετε, δηλαδή μέσω πιστωτικής, μέσω Paypal ή με αντικαταβολή.